Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behåll kryddan

En relation som skaver men bär på många minnen
En relation inte längre stimulerar dina sinnen.

Hur hamnade du här.
En rannsakan ger dig inte svar
Det är som det är och var som det var

Att försöka älska innan man vet vad kärlek är
Är som att bära vandringskängor innan man lärt sig gå.

Kärlek är att vara den man är och känna sig trygg
Inte fästa sig vid bagaget på din rygg.

När du tillagar en festmåltid kryddar du för att nå en fullständig smakbalans.
Sen kommer vardagen, vart tar kryddan vägen nånstans?

Ingen önskar sig en smaklös middag för att leva på minnena kring hur gott det var när det fanns en explosion av sensation.
Hittar du ett recept som dig behagar
Fortsätt laga det alla dina dagar
Laga det med kärlek omtanke och respekt
För det är så du når ett äventyr som livet i dig väckt.




Bunden vers (Rim) av Känslan
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-04 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känslan
Känslan