Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överkänslig

mediciner krämer
födoämnen
gör inte som vännen
väntade gå till doktorn
nu är det för sent för henne
Måste ta piller
huvudvärken
berättar något är fel
ser det som ett plus
det är mina argument
då jag gör läkarbesök






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2023-09-05 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP