Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten kallar

När sommaren nu snart når sitt slut

Förlåt en tår när nu solens ljus

Försvinner från detta ljuva land

Som grönskande har satt själ i brand

 

Och visst blir skördarna tröst för oss

Men träden sjunger så snart i storm

Och viskar redan med vissa blad

Att gula lindar snart står i rad

 

Och jag förstår att just denna tid

Är som en spegel för åldern min

Jag saknar så i mitt sjuka bröst

En vår som spirar med ungdomsröst

 




Bunden vers (Rim) av Roggebogge VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-09-06 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP