Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelriket finns inom mig

Helvetet är här på Jorden. Himmelriket finns inom mig.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-09-06 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP