Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text jag längtar ditt leende. Av kerstin skriver. Snarare än en ren kommentar på texten, är detta en reflektion efter att ha tagit del av ordens själva innehåll.


Kommentar på en text (2712) bara ord





En del murar är av glas,
så att älskande
skall kunna se varandra plågas,
då de är för avlägsna
sina egna sinnens möjligheter.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-17 14:44



Bookmark and Share


  karenina VIP
Sorgligt men så sant.
2024-01-19

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
En del murar är av glas,
som på ens iphone

en del murar är av eter
en 2-dimensionell
komprimerad värld
2024-01-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP