Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månsken

Lyser över himlen

I ekan sitter ett ungt förälskat par

Han i mörk kostym

Hon i en vit lång bomullsklänning

De ser på varann

Tysta inga ord växlas

De har bara ögon för varann

Mannen lutar sig fram stryker  bort en hårslinga

I hennes vackra välformade ansikte

Han säger du är bara min

Ror sen med starka tag ut på det glittrande vattnet

Stannar till med båten

Kysset henne på kinden

Sätter sig brevid henne

Lägger armen  runt henne

De ser på den stora gula enorma månen

Och kärleken ger en ro fred i det bländande månskenet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-07 09:26



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Wow! Detta är så romantiskt vackert, älskar verkligen denna :)
2023-09-20

  Koloristen
Genuint positiv.
2023-09-09

  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP