Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är

Alltid i bakgrunden

Väntande fångar in ögonblicket

Tar tid att lyssna

Med värme

Ger inte efter fast svaghet

Speglar ofta en glimt av svårighet

Vill då ge allt av det goda av charmen skratten

Snart vänder ett kapitel av flera år 

Kärleken vinkar till oss

Nya dagar väntar

Du är där för mig

Vad som än sker

Se natten falla till ro

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-18 08:35



Bookmark and Share


  Koloristen
"Du är där för mig

Vad som än sker"

-En trygghet och vila som bär genom allt.
2024-04-23

  Bibbi VIP
Gillar
2024-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP