Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arbetet går vidare från den förlorade generationen till borttagandet av generatorn till Labbet varifrån den bruna husråttan sprang ifrån fort som fan när hon så dräktig förstod att dörren äntligen stod öppen där i...


ljuset

Ja, och mitt barn så medveten redan vid födelsen.

Tiden går

ja, vi får hoppas det blir en förändring

En stor sådan

Är gyn på gång

nej, vi har problem med en Maria

hugget i sten?

Olof Palmes Plats är det inte där trappan..?

Ja, du menar när jag var liten och bodde här
ofta var vi och åt ute, min far var ju vakt här.

Trappan?

Minns inte men är säker på Henriksberg
och Liseberg och där nere på Chapmans.

Så spännande det var som barn till din Far.

Ja, det var häftigt, men sen till Hisingen.

Ja, fy!

Där kallades jag för invandrare i skolan.

Invandrat till Hisingen!

Jag döööööör!!!!

Jag veeeeetttt!!!

Sluta tjejer,
vi ska börja hyra ut el-fordon med egen reklamplats.

Poseidon?

Ja, han ska vi försöka få som logga.

Röd och Rosa tycker Benny H (BH) när jag frågade.

Jag gillar svart huvtröja i Egyptisk bomull
med tryck där bak också och POSEIDON.?

PO SE I DON är en posetion som statyn visar.

Ja, fast de där bokstäverna flöt ut och ihop
som han skrivit på servetten i blöta kvällen

PRE STATION

Ja, ungefär

han sa, ni får väl tänka på saken

Men... häng inte ett uppslitet träd upp och ner

man vet aldrig när man får det i huvudet

Kan vi inte låna ut barnvagnar också?

Nej, absolut Inte lilla damen där går gränsen.

Ja, för om ingen samlar ihop pengar till en barnvagn
då har man inga riktiga vänner eller familj släktingar

Den saken Är säker, tro mig, jag vet.

Jag såg ljuset och det gjorde jag med




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-09 09:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
cool. stream of conciousness.
2023-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP