Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppdämd förbränning

Uppdämd förbränning
genom halsstarriga blickar;
förskjutningen av värme
på grund av ständig friktion

Rasmassornas tyngd
förbereder mina tankar;
det finns ett djup
vi inte bör vistas på

Där allt förgås
på en bråkdels sekund
Där sargade samveten
agerar kvarnblad
för den melankoliska köttröran
Allt rör sig,
men blött och ensamt

Vingarnas avklippthet
sänder ut sin frånvaro;
luften kan inte längre bära ljuset
och vi famlar i tungt mörker

Barken krackelerar;
skarpa skott som färdas
inåt
likt falska skratt

Jag såg ditt ryggslut genom fönstret igår
mitt hår har börjat gråna,
stegen har blivit tveksamt långsamma
jag har blivit en interiör i staden
en spöklik staty med dålig hållning
utan hem eller mening
med dåliga tänder
och ett krossat hopp




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2023-09-10 03:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP