Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gör som Pernilla Wahlgren


Köp en luftrenare.....

Daglig media har blivit som en skvaller tidning!
Köp Dig lycklig genom fortsatt konsumtion och
använd en sk kändis som nyhetsankare.
Idoldyrkan har blivit en gränslös företeelse och
familjen Wahlgren marionetter i en såpa där
den egna integriteten är satt ur spel i vårt blommande
narcissistiska samhälle.

Ja det är en global kris på alla nivåer, propagandan
är en hyllning till det ytliga kortsiktiga genom manipulativ
mental härdsmälta.

Det handlar om att förlöjliga, skrämma och bryta ner
kropp och själ tills alla försvar är genomträngda och att
ALLA sen styrs genom det konstfyllda lustbetonade
spindelnätet där du och jag styrs genom det nya robot
samhället och går på kommando!

Tecknen är tydliga på nedbrytningen av västvärldens
uppgång och fall! Historien upprepar sig.....Kulturer
utvecklas alltid med samma mönster. Inget varar för evigt!
( människan är en del i samma process från födelse till död)

I Sodom och Gomorra härskade de sju dödssynderna!











Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-09-10 09:12



Bookmark and Share


  Koloristen
Luftrenare behövs verkligen, så även mot den intellektuella och kulturella unkna luft som förpestar omgivningen.
2023-09-11

    lydriket
"Tecknen är tydliga på nedbrytningen av västvärldens
uppgång och fall!" Instämmer.

Ett orwellskt språkbruk fungerar utmärkt på ett tillitsfullt folk.

Birmingham har gått i konkurs. I Malmö kallas samma fenomen för "kommunalt utjämningsbidrag"
2023-09-11

  Kungskobran VIP
Är ute och seglar och skiter fullständigt i omvärlden för tillfället, det är skööönt
2023-09-10

    ej medlem längre
jag provade verkligen att se på nyheterna igen, efter 20 års paus. näe. var bara om ryssland och ukraina. man blir så lamslagen till all smärta och plågor i världen. och det är väl det de vill :(
2023-09-10
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP