Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är lätt att få lysa om det som syns som en förändring ( en liten grupp)


Könsbytes lag kontra lag om förbud mot vapen

Ungdomstiden är en tid för identitets utveckling och trender och
påverkan är en del av att hitta sig själv.
Fel kön i fel kropp. I tanken och känslorna kanske rätt men hormon mässigt
har man fått ett kön som producerar de hormoner som tillhör snopp/snippa!

De som växer upp idag vet att man kan få allt med en knapptryckning men
konsekvens tänket har inte hunnit med i det snabba tempot och har man inte
pengar så lånas det!

Det gick snabbt att presentera denna lag men lagen om visitation och vapen
flödet, brottsligheten som breder ut sig och skadar/dödar både människor och
förstör materia samt risk för att vårt samhälles sönderfall går med myrsteg.

Varför så mycket motstånd kring visitation? Alla som reser med flyg visiteras varje dag. För att få slut på nedbrytningen av trygghet borde alla kunna visiteras och känna att det är att vara till hjälp med att få tillbaka tilliten till de styrande!
Den som inget vapen har har väl inget att vara rädd för utan känna att de är delaktiga i att förändringen går snabbare!

Lättkränkhet verkar var en tidsanda, där någon annan ska rätta till de fel som begåtts genom illusionen om godhet som lätt kan bli det motsatta!







Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-17 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP