Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människans ihop koppling till att kontrolleras genom maskinvara, genom knapptryckning eller scanning!


Ofriheten att ha ett val genom nya förordningar!

Vad händer med våra sinnen när vi luras att lämna bort det egna ansvaret till att gå på kommando!
Den lilla maskinen /roboten i handen har blivit herre över Dig.
För att komma in eller ut/ få eller bli utan så måste du lyda ordern fr maskinen.
Du har transformerats om till en slav!
Allt du gör kommer att registreras och du har blivit en marionett!
Smyg indoktrineringen fortgår med några steg i taget så du inte
ska märka den stora transformationen till att ha givit bort dina mänskliga
förmågor. " Skriv, läsförmågan, kunna se orsak-verkan, sådd och skörd!
Propagandan till att skrämmas och ändra beteende fortgår varje dag.
De som styr detta inferno vet precis hur du kommer att reagera och hur de styr dig med hjärntvätt!
Man ser inte att knapptryckningar och scanning till slut förändrar självständigheten och frihet att göra val! Det är någon annan som bestämmer vad, hur och när och hur mycket!
Giftspindlarna som skapat nätverken har gjort sig till herrar och äter av flugorna som fastnat.
Nätet är fullt av lustupplevelser som lockar till att få smaka på drogen som ger en stunds avskärmning...en sk" Pandoras ask"!
Konsekvenserna har dolts för de verkningar som blir resultatet av droganvändandet! Naturlighet blir en bristvara o förstå konsekvenserna av tagna beslut har för länge sen glömts bort!
Narcissism, psykopati, styr utan känslor för kärleken till LIVET!



l




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-27 10:39



Bookmark and Share


    lydriket
"Giftspindlarna som skapat nätverken har gjort sig till herrar och äter av flugorna som fastnat." Spot on.

De som äger media äger massformationen, ex den om "pandemin" respektive "klimatet"

Sanning genom upprepning kryddat med alarmism som effektivt kopplar ur frontalloben.
2024-04-08

  Staffan Nilsson

Är det så du ser på ditt liv?

2024-03-30
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP