Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur lögner blir sanningar för att vilseleda och och ändra människors beteende för egen vinning!


Om tidsandans lögner och manipulationer

Massor av förbud och inskränkningar för att rädda det vi inte kan kontrollera!

Fossilfria nollutsläppare dvs el bilar!

För att skapa dessa batterier krävs utgrävningar ur jordskorpan
lithium
nickel
magnesium
cobolt
aluminium

stål och plast mm

Arbetsredskapen för utgrävningarna anv diesel 12 tim/dygn.
Många barnarbetare i 3:e världen

Alla ska sen anv el som det är brist på....!

Vad händer när batterierna är förbrukade och det som legat
bundet i jorden frigörs!
Det som sas vara ofarligt och bra blir plötsligt det motsatta!

Varför får vi inte se baksidan och ta del av de för och nackdelar som
den sk klimatkrisen sägs kräva! Koldioxid är ju viktigt för allt växande och ger ju oss syre tillbaka. Varför pratas det så lite om det. Skogarna binder kol osv!
De skräms om allt som vi som lever på planeten inte kan kontrollera
Klimatet och osynliga virus och bakterier!
Det börjar med att ta ifrån oss vårt egna ansvar och tvinga oss till
underkastelse för att de se sig som ägande av universums sanning!
RÄDDARE!?

Vilka är de som ser sig som förklädda GUDAR och som skapat infiltratörer som saknar medvetenhet om tingens ordning!
En Dr Jekyll och Mr Hyde.....









Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-15 09:24



Bookmark and Share


    lydriket
Du drar elegant av det rödgröna törnrosatäcket.

Osålda elbilar i mängder och konkursfärdiga vindkraftsbolag.

Den politiska korrekthetens präster förför sin fogliga församling med ord utan siffror.
2024-04-29

  Koloristen
Intressanta frågor om inkonsekvens, mörkande och dubbelmoral som landar i att vissa storkapitalister (med politiskt understöd) flyttar fram sina positioner gentemot andra dito och ideologiska sagor för att självgoda medelklassvänstertyper skall sitta i sina fina och köpta bostäder och känna sig ännu mer självgoda. En bluff alltsammans, tippar jag på.
2024-04-15
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP