Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är ett insiktsfullt medvetet liv i en värld där så mycket omedvetenhet finns! ?


Filosofi ( grek-philo -betyder KÄRLEK)(sophia-VISDOM)

Filosofer och adepter har kommit och gått!
De har visat på riktlinjer där några lockats till
att utforska dessa livsregler/vägar ibland som kan tyckas
vara utopiska.
Dygder: visdom, mod, rättvisa, samt självkontroll.

Inse att alla är här av olika anledningar och tvingas
få sina lärdomar på olika nivåer.

Är det rättvist?

Har det med sådd och skörd att göra?

Hur ska man hantera de som tror att livet
är en krigsskådeplats där bara en tro är sann.
Där man får döda, tortera sin nästa!

Utvecklingen går tekniskt framåt men lusten
att få makt och kontroll har kommit till en annan
nivå.

Någon tror sig nu kunna styra en hel värld genom
teknisk kontroll. Nätverket är redan skapat och nu
gäller det att hitta fördelar som är så lockande att
man litar på maskinhjärnan och kopplar in sig!
De som vägrar kommer inte få följa med på färden
mot en kontroll som kommer att ses som ett spel
att om du följer agendan kommer du att vinna pris
som ett lotteri där du lockas att säga ja. En slags drog!

Du som ser och förstår, kommer att utestängas och gå
i exil. Kommer du att hitta egna lösningar eller bli partisan!?
Så har det ju alltid varit när någon med storhetsvansinne
försöker med sektliknande medel lyckas få en stor fårskock
Ja-sägare med sig!

Alltid hota med rädslor och panik och komma med fördelar
för de som säger JA!

Inget är nytt. Alla tidsåldrar har haft sina ledare med storhetsvansinne.

Är de här för att lära oss något om RÄTT och FEL, GOTT och ONT?





Övriga genrer av WyS VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-13 22:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Klimathysterin är ett nutida exempel, om ni inte gör som vi säger kommer jorden gå under, gud nåde de forskare som har en annan åsikt, de måste stoppas och stigmatiseras till varje pris
2024-04-14
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP