Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast kärleken och sanningen kan spränga ditt fängelse

Kärleken och sanningen är det enda som kan spränga ditt fängelse. Endast kärleken och sanningen kan gjuta ett stadigt fundament åt dig att bygga ditt liv på.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-09-12 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP