Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodtransfusion

hörde hennes röst
flämtande trött
ringde och fick besked
febern har gått ned
sade du underlättar
för er båda då du tar
platsen på palliativa
en vecka eller flera
permis om hon orkar
verkar som båda förstår
hon kan leva lång tid
om hon sköter mat och vila
..
stackare fått allergisk
reaktion av medicinerna
hon måste ta 12 dagar
för inte få lunginflammation
börjar andas igen
kan inte låta bli fundera
den extrema kosten
näringsbrister
varken ägg kött fågel fisk
stenkoll
vad allt innehåller
ned åren sätter det spår






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2023-09-13 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP