Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intuitiv Fakta om Gud

 

Dom flesta av jordens befolkning tror på gud

Alla religioner tror på Gud / Satan

Dom flesta lever som det är ingen gud

Dom flesta hoppas det är en gud

Inte många fruktar att det är en gud

En del ber till gud

En del tycker det hjälper

Länder i elände är det högre procent av troende

Sverige måste vara i topp tio av ateist land

 

                           

 

Guds sätt är att vara nöjd och altruist

Dom flestas sätt är att vara ambitiös och egoist

 

Gud kan vara gudar pluralt

 

Dåliga människor tror inte på gud

Dåliga människor blir inte förvånade




Fri vers av Page Goldenboy VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2023-09-13 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP