Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänskligt beteende?

 

 

nedsättande kommentarer

negligerande beteende

sexuellt utnyttjande

brutna löften

nonchalant bemötande

hånfulla blickar

listan kan bli ännu längre än så

 

hur mycket mer ska en kvinna behöva tåla?




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-14 10:40



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja det ska ju vara "Gött att leva" som Roy och Roger sjöng.
2023-09-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om, dessvärre, många kvinnors bistra erfarenheter.
2023-09-15

  Kungskobran VIP
Uppmuntrande kommentarer
Uppmärksamhet
Underbar kärleksfull sex
Hållna löften
Respektfullt bemötande
Kärleksfulla blickar

Listan kan bli längre än så

Mycket kärlek kan hon få





2023-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP