Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Något att ha och inte ha


Talesätt förbi

Ett sätt att både ha och äta kakan är att göra ett hologram av den eller bara lägga upp en bild på Instagram.

I den digitala världen tycks inga gamla talesätt gälla längre.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-14 14:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Säg det rovdjur som inte livnär sig på andra rovdjur... vackert tänkt...
2023-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Det är fusk.
2023-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP