Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnväggsmassiv


Mättade marker


med massiva regnväggar.


Svärtan i pupill.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-15 08:40



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
För mig blir denna text framförallt en bild av svärta, väta och glans - alltså skönhet. Långt ifrån regnkatastrofer . . .

2023-10-08

  Elinor Sörensson VIP
"Svärtan i pupill."

I dessa ord finns smärtan
och förtvivlan över vad regnet
ställt till med för många detta
år.
2023-10-03

  Susen VIP
Maktlösheten när vattenmassorna tar hus och hem
2023-09-28
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP