Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vita lammen


De vita lammen betar
på himlens vida äng

Omkring sommarens vita
nybäddade säng

Nu ska sommaren vila
i ungefär ett år

Tills hösten blir till vinter
och vintern blir till vår

Men innan vilan börjar
en fanfar för livets gång

Det är så gott att leva
i toner och i sång




Fri vers (Fri form) av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-15 09:04



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Håller med dig - till fullo! Ha det gott! Monika
2023-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP