Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Sparven och vemodet

Dagar man minns
på ett särskilt sätt

Med ett visst vemod
förbundna

Kanske nära ett
saltstänkt hav där det
blåste kallt

Och en liten grå sparv
tycktes säga allt
om ditt eget sinnelag

Alla dagar är ju
som bekant
inte lika
lättsamma och ljusa





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-15 09:53



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så sant & väl fångat i dina ord.
2023-09-19

  alicja lappalainen VIP
En subtil beskrivning av detaljer
2023-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP