Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad i världen

Jag är förälskad i världen ikväll.
Genom ögonen på dig, är natten så vacker.
Alla våndor som dagen har fött,
har du svept iväg med din röst

Skuggorna föll nyss, men mörkret är ljumt
Ändå längtar jag efter gryning,
ty på morgon är du som vackrast min vän
Och jag är förälskad i världen igen




Fri vers av Nitrogen
Läst 479 gånger
Publicerad 2004-11-04 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitrogen
Nitrogen