Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din avväpnande beröring

Din avväpnande beröring
får glömskan
att sprida sig

När min blick
faller inåt
fylls jag inte
av bottenlöst hat

Dina händer
får avsmaken
till min egen hud
att lätta

Jag blir avrundad,
inte längre
lika skarp;
vassheten
i mina tankar
skär inte längre
i mitt kött

Det är en förtrolighet
som jag har saknat
en nakenhet inför nåden

Sonjas ögonbryn
spelar även i dina
och även jag
skall kyssa marken




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-16 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP