Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker få lugn och ro skriver lite men blir inget nu.


Varför anlitar ni Gängen?

Dom kommer från andra sidan, till mig nu.

Personalen i hyresfastigheten där jag bor
fortsätter sin terror mot mig
är snart död

"Vi skjuter inte våra egna"

Ja, vuxit upp i samma område som min dotter
sjunger samma texter
musiken språket är bättre än Guldheden

Vill flytta, inte bråka
har noja
slutat
prata

Z får vi säga "Älskar er"?

Ta bort 8 år från R ge skadestånd och liv.

Inte fattat bara hackad packa lådor som pågår

Önskar av hela mitt att snuten flyttat hit.

Varför anlitar hyresvärden gängen till att döda?

Ska man fatta det?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-18 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP