Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trettionde timmen

Tröttheten som en hinna
över min kropp
ögon av glas
tankar som vibrerar i gråskala

Andedräkt av klarsynt aceton;
muskler vars spänning
förvrider mina tankar
med bokstavlig tydlighet

Det är uppblandad hypermani
med sömnlöshetens overksamhet;
en sengångare i varande
på väg mot trettionde timmen

Om jag ändå kunde producera
hallucugent odlade drömbilder
drivna av den meningslösa dynamon
kopplad till nervcentralen

Inse och känna det obestämt upphängda;
riva allt papper i tusen biter
och strö orden
längst med mina tårars flod




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-09-19 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP