Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla klor klippta


och allt gick som en dans
Pussi gillar det inte
men klorna behöver klippas
annars blir det blodvite
och veterinärbesök
om någon slåss

hoppas din dag varit bra klokuggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-09-19 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP