Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman av mina tankar

När regnet rinner
In i dimman jag försvinner

Dimman av mina tankar
Jag grubblar så tinningen bankar

Jag bär på mera last än förr
Söker efter balansen vid min dörr

Med saknad av balans
Snirklar jag mig in mellan vägens rötter
Jag fastnar där jag sätter mina fötter

Behöver balansen för att andas ut
Med tillit hittar jag den tillslut.




Bunden vers (Rim) av Känslan
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-20 00:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att söka återfå balansen, vi så väl behöver, för att trivas och må bra.
2023-09-20

    Drömmar i universum
Väldigt bra om att hitta balans o att känna att man bär mycket o de kan vara svårt.
2023-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Känslan
Känslan