Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strån

Min hållning är ständigt utsatt för attacker
och jag räds
ett tvåfrontskrig

Tiden mellan tanke
och handling
ökar med åldern
således har jag inte avslutat allt
än

Strån som grånar; mage som växer
en redan platt röv som hänger
övermogen fallfrukt
fermenterad och redo

Jag lider av skov;
gränslös glädje
som fallet bottenlöst
faller

Jag brinner
och bländar mig själv;
det finns snart inget kvar
utom aska,
märkligt blekt i färgen




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-20 02:01



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra denna
2023-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP