Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄNNING

Allt verkar lugnt.
Havet i bleke.            
Åkern sover vattenkammad.

Staden i skuggor.
Tyst det är i husen.
Förnimmes en svag vissling?

Allt verkar lugnt.
Horisonten en eldröd strimma.
Ett återhållet rytande.

I en avlägsenhet,
om man lyssnar noga, 
hörs ett växande vrål. 

 




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-20 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP