Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BODKNODDSKÄNSLA

Man kan stundom känna, när man efter dagen sitter
ensam kvar i mörkret och ser upp mot himlen opp,
att man liksom sammansmälter under stjärnors glitter
med all existens som finns till en och samma kropp!




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-15 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP