Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLOMMANDE ONDSKA

Vårens nyhetsrapportering
fylls av ogräs, mord och ondska.
Våren kräver mer sortering
när syrenenerna står bondska.

Varför tillåts djävulskapen
dominera eterns flöden?
Liljorna och lejongapen
skall som förr besegra döden.

Ondskans blommor skall försvinna
liksom vissna trollkampanjer.
Våren kommer alltid vinna
med konvaljer och kastanjer.




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-15 15:12



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Fin i rytm och innehåll.
2024-05-15

  siv birgitta.a. VIP
du det finns ondska bland människor som inte mår bra
2024-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP