Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland räddar jag människor kanske helt i onödan från att falla i vatten eller vanmakt. Händelser vilka kunnat få en som oanad vändning för någon. Vem skulle skriva en bok om dragna slutsatser och erfarenheter om händelsen aldrig ägde rum?


Om bara om varit (II)





Du säger att det du gör
du gjort för någon annans bästa
så förhindrade du olyckan

men om den drabbat mig
och jag överlevt den
det skulle kanske gjort

att jag kunnat träffa lyckan
och fått just det där livet
som lyckan sägs kunna ge.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-14 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP