Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Me’ men ändå inte me’

Utanför
men ändå me’

På ett torg
någonstans breve’

lite vid sidan om
för att dricka
mitt kaffe ifre’

Hur skönt är inte de’

Att sitta på ett torg
och bara lyssna och se’

Utan att egentligen
behöva vara me’




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-09-20 14:41



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet! Vilsam betraktelse.
2023-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen!
Där slog du huvudet på spiken!
Att få vara ostörd och slippa muppar som kommer och frågar: "Är det bra?" och annat ytligt trams.
2023-09-20

  Page Goldenboy VIP
bra gjort
2023-09-20

  Kungskobran VIP
Låter skönt
2023-09-20

    Solbelyst
Härligt att känna sig som en del av allt utan att behöva konversera eller prestera. Samtidigt kan det dyka upp någon som känns intressant och pratbar:)
2023-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP