Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sanna kärleken ses med själens ögon

 

 

Kärleken är blind
var det många som sa

när de såg det till synes omaka paret

tänkte inte på
att själen har ögon

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-09-22 09:30



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så klokt och fint detta!
2023-10-06

  BenGust VIP
Fin klang i de orden!
Bokmärke.
2023-09-25

  DominiQueen
WOW!!! Klockrent.
Bokmärkes. Stort älsk på denna och Dig!
Heja Dig och Din distinkta skrivkonst Marita.
* H j ä r t a *
2023-09-22

  Öknens Ros VIP
Så fint skrivet om kärlek!
2023-09-22

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfull tanke som ger ordspråket en
djupare innebörd.
2023-09-22

    Drömmar i universum
En vacker själ kan ge mycket mer än bara nån som har ett fint yttre :)
2023-09-22

  Maria Sundelin VIP
Vackra själar är viktigare än ett bildskönt yttre
Kramar
2023-09-22

  Kungskobran VIP
Lika kaka söker lika kaka sägs det
men olika kaka kan berika
2023-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP