Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kollektivet

en annan följer bossens policy
följer honom som vanartig elev
morrar han
och ger.mig en saftig smocka
säker på det blev
en präktig blåklocka
han påstår jag är en dålig
copycat
vad som menas ?

antar det blåser på månen
och matte bara suckar
mumlar vi är jobbiga emellanåt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-09-22 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP