Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bedrövligt klokuggla


hakan trillade ned
sällsamt deras sanning
upphittad i en bergsskreva
ett multnat skelett
minnet från en gammal sång
vid begynnelsen
bokstaven A
där sanning var

tack för idag klokuggla kram<3


anm. bortslösad tid? ja det är
då tilliten begravdes i den
okände soldatens grav.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2023-09-22 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP