Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
google: www.svenskagravar.se Fortsättningen på dikterna: "Idag skall jag åka till en kyrkogård" och "Idag åkte jag till en kyrkogård"


In memoriam - 2

Du fanns inte där jag sökte
bland vissna höstlöv och grå stenar
jag slutade söka
men ändå inte
bland minnessidor och sökmotorer
fanns ledtrådarna
som stigar genom alla år
där hittade jag dig
inte en grav
men i en minneslund
en omärkt plats
dit jag inte behöver gå
du finns ändå alltid i mina tankar




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-23 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP