Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag så köpte jag äntligen en färg-TV

Idag så köpte jag äntligen en färg-TV. Tänk att man uppfann färg-TV:n och att den kom ut på marknaden. Kvinnorna kommer att flockas i klasar kring mig nu. Massvälten breder ut sig i landet. Jag är så glad över min älskade färg-TV som distraherar bort värken i magen. Idag har jag ätit järnfilspån blandat med sågspån till en god och mättande gröt. De stolta medborgarna ligger döda i staden men elektriciteten funkar fortfarande. Ryssen är på ingång. Kungen bär rosa spetsklänning. Jag stirrar förhäxat in i min nya färg-TV fast förvissad om att kvinnorna kommer hänga omkring mig som klasar. Ebba Busch var här förut på kaffe för att driva en demon ur min kropp. Tjälen går djup i marken. Frugan ligger död i frysboxen i källaren.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-09-24 12:18



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ibland överträffar verkligheten dikten.
2023-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP