Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tråkigt liv många har?

uppfattningen lätt att få
då ögat bläddrar
igenom orden
rad efter rad fylls sidor
av känslosamma utbrott
vad är vem
Vem är karaktären
fungerar vardagen
i ett frysande samhälle

skrämmande
bedragare bryr sig inte
den nya tidens Robin Hood
det ska vara lätt
bli svårlurad
arma tjejen blev lurad
kontot tömt
och skulder på mobiler




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-09-25 11:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tackar för kunskapen
vilka rovdjur nätet skapar

2023-09-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP