Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och till världen kom vi med ...


Drömmar

fick en smak av evigheten
under en sekunds omedvetenhet

... allt är förgäves ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-30 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik