Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Måna N Berger, en kvinna och poet som nu fattas i ordens värld.


Till en viss kvinna

 

Villande vägar
vallande mål
svällande känslor
svallande håg
läskande vägar
törstande lust
fästande mening
i sin egen kurs
vässa sin penna
vrida den hårt
lätta på svärtan
och leda den rätt
minska på kraven
och fylla sin väg
av undersköna, nej
grymma små rader
som växer och frodas
som våren gör nu
om det är något du kan
du fina människa,
så är det rispa din mening
i avtrycken dina.

30/4-10

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-10-01 01:13



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
Ett frodigt ordsvall, det gör mig på ett nyfiket sätt lite osäker å ena sidan och å andra sidan översvämmas jag av så mycket mer än det som står i raderna, av allt, ja en ocean mellan raderna som helt ofråget sköljer med mig och sedan fångas in, formligen jordas i de sista fyra raderna! WOW
2023-10-02

  Åsa Henriksson VIP
Så fina rader om de starka känslornas förtrollning. Sällan sagda till den andre, utan hemliga i vårt inre.
Blev mycket rörd.
2023-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP