Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


omväxlande väder

ger möjligheter
regnväder bjuder upp
till dans över tvättbrädan
och solen torkar tvätten
Nog är livet enkelt
mörka tankar försvinner
doften sprider eufori
livet får en ny mening
det går att skrivas
på oändligt sätt
det är de små enkla tingen
som blir de största


önskar dig klokuggla
även andra en bra dag
säker på bekymmer
och problem av olika slag
dunstar
som ett blixtnedslag






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-10-01 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP