Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Gudinna

Jag vill känna av din söta honung
när jag långsamt och girigt smakar av den
och låter floderna av extas betäcka min tunga
jag vill se dina ögon beslöjade och låta handen vara likt syndens orm
vilandes runt kring din halspelare
Jag vill ankra fast dina händer i total hängivelse åt fantasin
jag vill känna din kropp när jag ömt kysser den från den moderliga barmen till underkastelsens fötter som jag girigt längtar efter att få smaka av - En gudinna!
Jag vill med rytmiska långsamma rörelser känna av din inre längtan när du stiger upp i gryning och långsamt kommer ner till skymning iklädd en värmande skrud




Fri vers (Fri form) av Asger_Poet
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-01 18:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta må vara en fantastisk brud,
iklädd sinnlighetens skrud.
Pyntad för sin Gud.

Välskriven text som säger allt.

2024-02-16

  Staffan Nilsson
Lust!
Gillar särskilt
Jag vill ankra fast dina händer i total hängivelse åt fantasin
2023-10-27

  Skrivmaskinsskriverska
Ditt hjärtas dam har jag aldrig sett i min kortlek. Jag har bara.. spader, spader och spader.
2023-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Asger_Poet
Asger_Poet