Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elaborerad växelverkan

Rimligt tvivel, utan nåd
ett skruvstäd av sysslolöshet
med dova undertoner

Ramverket för ett liv
färgat av skevhet;
missanpassningens kakafoni
med tunna sulor
som slits
med ångerfull friktion

Vi minns alltid fel
elaborerad växelverkan
med höstliga förtecken
tätt åtsittande kläder
med en skrud av mal
som konsumerar
allt

Tidens spelrum
resonerar ihåligt eko
förflyttad grafik
splittrar synfältet
i en skål glömska




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-10-02 05:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP