Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I vårat kungadöme, Sendraga står vi inför den årliga mumifieringen och Doktor Benny Han sen men snart är färden till Sendraga till oss som plågats av det gångna årets...


Sendraga

men först en liten resumé som att en är (sväljer rädslan)
ett ljud hörs där ovanpå mig, något är på gång.

Historisk

Vispa

Hjärnan

Levande

Balsamera

DB tittar på mig, inga sexdockor?

Nej,




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-02 08:01



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Det är det som tagits hit från USA det som används mot världens farligaste fånge, också mot mig som hämnd för att en dotter haft sex med våran Doktor en gång. En tortyr som är så fruktansvärd så har jag utsatts för av denna kvinna. Texten Är bara ämnad för min filmidé och inte något som någon någonsin ska använda mot någon. Därför ska Sverige Inte gå med i NATO och därför behöver Sverige ge som gåva till Ryssland "en liten bit av kakan" en tågräls i vårat eller "vår-ta Land (för det heter inte "Mitt Land" det är just i det jag tog dig, när du tittade på pizzakartongen och skyndade upp för trappan till lägenheten ovanpå mig på BG 27 såg jag sanningen, det blir fred som i Freddy, ja, ni vet, dessa djävla teorier.
2023-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP