Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pausfågeln



jag en pausfågel - kvidevitt
en påfågel? säger Nasse
nej en paradisfågel, säger Ru
en pausfågel är en pausfågel,
det är vad du är, säger Puh - tidelipom




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-03 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP