Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vemod

Kanske var det sorgmod
som fanns i vår blick

Kanske var det slutet
med vindspelets klagan

När hösten drog iväg
satt åter hårslingan
som klister i din blick

Med sorgfyllda ögon
kunde mig ana
hur tankarna var
av svårmod och sorg

Sedan vilar det ständigt
ett ensamt vemod
i livets spegelramar

Då vårt samvete knyter
och lämnar oss kvar

Felicia





Fri vers av feliciaa VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2023-10-06 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

feliciaa
feliciaa VIP