Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi föds som original och dör som kopior

Vi föds som original
och dör som kopior.
Vi föds klarvakna men
vi somnar säkert in.

Våra föräldrars
uppfostran skadar oss
och det kan ta
ett helt liv att läka.

Samhället är en väldigt
elakartad parasit som
suger livsglädjen ur oss
och livet är ett straff.

Hur bär man sig åt för
vakna upp ur mardrömmen?
Vi föds som original
och dör som kopior.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2023-10-07 11:47



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Möjligen att födas som kopia av sina föräldrar och dö som original.
2023-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP