Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Israel har tagits på fel fot.

https://stirileprotv.ro/stiri/international/live-text-stare-de-razboi-in-israel-luptele-continua-pe-teritoriul-israelian-sute-de-soldati-si-de-civili-luati-ostatici.html

 

Det var en mardrömsnatt i Israel, efter den storskaliga razzian som den palestinska gruppen Hamas organiserade i flera israeliska städer, exakt 50 år och en dag efter starten av Yom Kippur-kriget.
Striderna fortsätter på israeliskt territorium. Hundratals soldater och civila, tagna som gisslan.
Israeliska styrkor träffade 426 mål i Gaza, enligt försvarsstyrkorna.
För närvarande slår israeliskt artilleri ett område i Libanon, som svar på "skjutning" från denna region, rapporterar CNN, enligt News.ro.

Först fick han veta att det var en borr och den var röd kod, han ledde mycket artigt turisterna till bunkern där han räckte upp handen och informerade familjen om att han var i bunkern. Israelerna var vana vid övningar, men bara precis från militär till militär, men nu var det massakrer på civila och de förstod ingenting.

söndag 8 okt: Den shiitiska militanta organisationen Hizbollah meddelade att den avfyrade raketer och granater från Libanon mot norra Israel på söndagen, en dag efter den offensiv som Hamas inledde mot israeler "På vägen mot befrielsen av det som finns kvar av vårt ockuperade libanesiska land och i solidaritet med det segerrika palestinska motståndet och det palestinska folkets kamp, ??ledaren för Martyrbrigaden (Hizbollah) Hajj Imad Mughniyeh i det islamiska motståndet (Hizbollah) . i morse, söndagen den 8 oktober 2023, attackerade tre positioner av den sionistiska ockupationen i området för de ockuperade libanesiska gårdarna i Shebaa," sade gruppen i ett uttalande. Tre positioner i Shebaa Farms, en landremsa vid den libanesisk-syriska gränsen och Golanhöjderna ockuperade av Israel, drabbades direkt, enligt uttalandet. Uttalandet tillägger att missilerna riktade sig mot ett radarinstallationsmål, Zabdin och Ruwaisat Al-Alam-positionerna, med ett stort antal artillerigranater och styrda missiler.

 



Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-10-08 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP